Prezentare Companie

    Suntem ca ceilalți, dar facem lucrurile altfel : REPEDE ȘI BINE ! Nu ne pricepem ca toți la fotbal, politică și agricultura, dar ne pricepem ca foarte puțini la LIVRĂRI CALITATIVE ȘI PROMPTE ÎN TIMP RECORD !

Pornind de la acest slogan o echipă de profesioniști tineri și dinamici vă stă la dispoziție NON – STOP pentru a vă prelua și onora comenzile dumneavostră în cel mai scurt timp .
Oferim servicii de curierat express național și internațional, transport express exclusiv intern și internațional.
Noi vă transportăm coletele sau corespondența între sediile afacerii voastre, către colaboratori sau diferite instituții publice, livrăm cadouri și flori pentru dumneavostră, transportăm express intern și internațional, oferindu-vă astfel mai mult timp liber pentru afaceri și familie.
Cunoscând istoricul adevăr „Timpul înseamnă bani” și știind că în zilele noastre este foarte limitat și prețios oferim cel mai scurt timp de ridicare și livrare din România .
Smart Delivery este o companie cu acționariat 100% românesc, creată pentru a oferi cele mai bune servicii de curierat express, local, național și internațional, cât și servicii conexe activității de curierat.
Suntem NON-STOP la dispoziția clienților noștri, adaptandu-ne întotdeauna la cerințele specifice ale fiecărui client.
Provocarea de zi cu zi a echipei noastre constă în căutarea continuă a modalităților prin care putem oferi clienților noștrii servicii de calitate superioară. Astfel, ne propunem să ajungem și să ne menținem lideri pe piață din România.
Succesul Smart Delivery pe piață este reprezentat de satisfacția clientului. Din acest motiv considerăm că este esențială cunoașterea și înțelegerea nevoilor clientului, pentru ca apoi să le putem satisface și chiar depăși. Pentru a atinge acest tel, echipa Smart Delivery tratează cu aceeași importanță fiecare client care apelează la serviciile sale, satisfacția finală fiind rezultatul unei munci asidue, care pune pe primul loc calitatea.
SUNTEM RESPONSABILI
Tratăm cu cea mai mare seriozitate transportarea în condiții de maxim siguranță a bunurilor clienților noștri. Ne asumăm responsabilitatea pentru întreaga relație cu clienții noștri .
SUNTEM FLEXIBILI
Venim întotdeauna în întâmpinarea cerințelor clienților noștri și căutăm împreună cu ei soluțiile care îi avantajează cel mai mult.Echipa noastră de specialiști își pune permanent toate cunoștințele și experiența în slujba clienților noștri astfel încât aceștia să beneficieze de servicii de înaltă calitate.
SUNTEM PROMPȚI
Răspundem rapid la solicitările clienților și avem cel mai redus timp de livrare din România.
Experiența și profesionalismul de care am dat dovadă până acum sunt cartea noastră de vizită cu care ne-am prezentat în fața tuturor clienților și partenerilor noștrii.